MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem



Knedliki – niemal do każdego dania

Knedliki to zasadniczo nadziewane kluski z ziemniaków lub bułki, często podawane w formie plastrów jako dodatek do dań głównych i pobocznych.

Knedliki pasują prawie do wszystkiego, od zup, przez drugie, do deserów. Knedliki podaje się także na słodko, z owocami (truskawki, śliwki, morele), z polewą czekoladową lub maślaną, bitą śmietanę lub cynamonem.

Czego spróbować na wakacjach w Czechach? 17 najpyszniejszych dań, słodkości, piw i innych trunków, które uprzyjemnią wam wypoczynek

Zobacz również

Spotkanie z Krzysztofem Baranowskim z cyklu „Opowieści z podróży”

NOWE
NASZ PATRONAT
Spotkanie z Krzysztofem Baranowskim z cyklu „Opowieści z podróży”

Kłamią, kontrolują i nie grzeszą wiernością. Mężczyźni o tych znakach są toksyczni

NOWE
Kłamią, kontrolują i nie grzeszą wiernością. Mężczyźni o tych znakach są toksyczni

Polecamy

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna